Loading...

Om Mig

Mina utbildningar, anställningar och andra meriter

Utbildning

2013-2016

Teknologie kandidatexamen med huvudområdet datateknik
- Jag har under tre år studerat IT-Forensik och Informationssäkerhet på Högskolan i Halmstad. Utbildningen har under många år utsetts till Sveriges ledande utbildning inom området. Jag har här fått lära mig att använda forensiska verktyg som FTK Imager och EnCase. Jag har lärt mig programmeringsspråk som bland annat Java, SQL, PHP och Phyton. Utbildningen har gett mig kunskap inom områden som kriminologi, IT-relaterad juridik och biometrisk identifiering. Jag har också utbildat mig i Cisco CCNA och CCNP samt studerat olika operativsystem.

2016

Service & CO Guide School
- Service & CO Guide School är en skandinavisk reseledarutbildning som äger rum i Barcelona. Utbildningen riktar stort fokus mot att bättra sin självkänsla, sitt självförtroende och sin självinsikt. Detta genom att bland annat genomföra ett DISC profiltest, men också genom att prata inför stora grupper både på sitt modersmål, skandinaviska och engelska. Det läggs också stor vikt på gruppdynamik, sammarbete, kundbemötande och kundhantering.
Programmering
Cisco
Forensiska verktyg
Kundbemötande

Anställning

2016

IT Konsult Centric Professionals AB, Stockholm
Novmeber 2016 - FF
- Första linjen tekniker hos QD Sverige AB
- Onsite tekniker hos Candidator AB (placerad på Knowit AB)

Som tekniker här har jag fått möjligheten att ta ett mycket stort ansvar jämfört med vad många andra liknande tjänster brukar kunna erbjuda. Jag har jobbat med slutanvändarsupport för ca 150 olika företag som använder sig av många olika system, verktyg och miljöer vilket har gett mig en bred kunskap och förståelse för olika företagsverksamheter.

Guest Relation Host Fritidsresor AB, Rhodos Grekland
Juni 2016 - Oktober 2016
Som Guest Relation Host hanterade jag försäljning och kundsupport i direkt möte med kund på ett internationellt hotell där jag var ensam ansvarig för de skandinaviska gästerna. Jag fick också hantera försäljning och support till gäster från övriga Europa. Ett flertal gånger i veckan höll jag välkomstmöten för nyanlända gäster. Vi samlade samtliga nationaliteter för välkomstmöte vilket innebar att mötet hölls på engelska. Antalet deltagare på mötena kunde variera mellan allt från 2 personer - 150 personer.

2015

Butikssäljare Lager 157, Halmstad
November 2015 - Juni 2016
Att jobba som butikssäljare gav mig erfarenhet i att bemöta kunder på ett professionellt och serviceinriktat sätt. Jag fick lära mig behärska kassasystem och arbetet har tillsammans med mina andra erfarenheter gett mig en god inblick hur olika företag, jobb och processer hänger ihop här i världen.

Lagerarbetare Retlog AB, Halmstad
Mars 2015 - Juni 2016
Som lagerarbetare var det till stor fördel att jag är en strukturerad, ordningsam och strategisk person. Genom att planera mina rundor och bygga upp mina pallar på ett metodiskt sätt lyckades jag plocka ihop många rader under mina arbetsrundor vilket resulterade i många goda resultat.

2014

Croupier Cherry Casino AB, Halmstad
Juni 2014 - Juni 2016
Som croupier arbetade jag med Blackjack på olika krogar och nattklubbar i Halmstad. Jag stötte i mitt arbete på en mängd olika personer i olika tillstånd och fick därmed lära mig att bemöta personer och ge god service på olika sätt. Jag var ofta med på topplistan som Halmstads bästa croupier och vid några tillfällen placerade jag mig även på Sverigetopplistan.

Övrigt

2016

Kunskap & Framtid, Västsveriges största utbildningsmässa
Ansvarig utställare och föredragshållare från Halmstad Högskola för programmet IT-Forensik & Informationssäkerhet

Utbildningsmässa & Öppet Hus, Högskolan i Halmstad
Ansvarig presentatör för utbildningen IT-Forensik & Informationssäkerhet

2015

Arbetsmarknadsdagen, Högskolan i Halmstad
Mässvärd för Scionova AB

2012

Hello World*
Vinnare av bästa projekt
Min grupp fick i uppdrag av Automation Region att utveckla en app för barn som skulle göra dem mer teknikintresserade. Vi använde oss av HISU-metoden och gick under en 3-veckors period igenom en hel projektfas. Med hjälp av C++ programmerade jag en demo för detta spel. Av cirka 10 grupper med olika teknikrelateradeuppdrag vann min grupp pris för bästa projekt.

*Hello World är en sommarkurs som riktar sig till tjejer som går på gymnasiet och är intresserad av teknik, design och kommunikation